Over ons

K&P Constructie B.V. specialiseert zich in Industrieel schilderen. Wij behandelen uw schepen, (landbouw) machines, tanks en andere industriƫle werken in de beste kwaliteit.

K&P werkt op projectbasis. Alle projecten zijn daardoor maatwerk. In deze markt van stralen en schilderen moet elk project specifiek worden behandeld en flexibel worden aangepakt. K&P is hierin ongeslagen, flexibel en deskundig. Wij schilderen in elke dikte en staan voor kwaliteit! 

Projecten

K&P heeft al ruim tien jaar ervaring in stralen, schilderen en alle werkzaamheden die daar bij komen kijken. Met een ambitieuze en trouwe club medewerkers (voornamelijk afkomstig uit Polen) hebben wij al voor een indrukwekkende rij aan klanten mogen werken. Zo hebben wij bijvoorbeeld gewerkt aan nieuwe schepen van IHC Kinderdijk, voor SHELL, voor ESSO Fluor, voor Schildersbedrijf Midden-Nederland en voor NAMI Offshore. Maar ook voor kleinere projecten (voornamelijk metaal constructie) waar high pressure painting geschikt was, hebben wij gewerkt. Van landbouwmachines tot woonhuizen. 

CONTACT

Wij werken op locatie of, op verzoek, organiseren onze eigen tijdelijke werklocatie bij u in de buurt. Zo beperken we hoge logistieke kosten en/of uitbesteding.

K&P Constructie B.V. is gevestigd te Zwijndrecht.

U kunt ons bereiken via:

T 06 1958 4001

info@kppainting.nl

Message sent