Over ons

K&P Constructie B.V. is het meest actief in Zuid-West Nederland. Wij verzorgen uitgebreide verbouwingen en kleinere reparaties aan, appartementen, huizen, kantoren en gebouwen. Altijd hebben we de kwaliteit van de bouw of de reparatie als prioriteit. Wij doen werk op het gebied van afwerking: schilderen, tegelzetten, badkamers, laminaat, behangen, loodgieterij, elektrische installaties. We hebben de nodige praktijk ervaring van meer dan 10 jaar. Al het werk wordt uitgevoerd in overeenstemming met de bouwvoorschriften en de nieuwste technologieƫn. Wij adviseren altijd onze klanten bij het kiezen van de juiste technologie en hoogwaardige materialen. Ons doel is de klanttevredenheid en het voldoen aan hun verwachtingen. Twee jaar garantie op al ons werk. Altijd alles grondig reinigen bij het beƫindigen van het werk, professioneel en betrouwbaar. Geen verborgen kosten. Je weet wat je betaalt. Gratis evaluatie. Ruime ervaring. Reeds veel tevreden klanten. We doen reparaties groot en klein. U wilt een vlot verloop van de herstelwerkzaamheden, snel en volgens de regels van het vak. Wij doen het!

Hoge kwaliteit

Als u waarde hecht aan service van hoge kwaliteit, nauwkeurig vakmanschap, aandacht voor het kleinste detail en op zoek bent naar een professioneel team dat snel werkt - bel ons dan: 06 1958 4001

We zijn in staat om zelfs de meest uitgebreide projecten uit te voeren, dankzij gekwalificeerd personeel en samenwerking met vele onderaannemers uit bepaalde sectoren van de renovatie- en bouwmarkt.

Schilderen, leggen van vloerpanelen, stucen, muurbekleding met gipspleister, behangen en het plaatsen van gipsplaatwanden. Wij zijn een bedrijf dat prioriteit geeft aan de perfecte en betrouwbare uitvoering van orders en een individuele benadering van elke klant. Wij zijn gespecialiseerd in het hebben van veel ervaring op dit gebied, in alle soorten renovatie- en afwerkingswerken, aanpassingen, reparaties, reconstructies en nieuwbouw.

We houden van ons werk. Welkom.

CONTACT

Wij werken op locatie of, op verzoek, organiseren onze eigen tijdelijke werklocatie bij u in de buurt. Zo beperken we hoge logistieke kosten en/of uitbesteding.

K&P Constructie B.V. is gevestigd te Zwijndrecht.

U kunt ons bereiken via:

T 06 1958 4001

info@kppainting.nl

Message sent